Pozivnica za Projektore

Dobrodošli, Projektori!

Ovo je POZIV, koji ste oduvek čekali!

U toku je okupljanje autentične grupe Projektora na ovim prostorima i stigli ste baš na pravo mesto.

Osećate li da ste konstantno bez energije i da vam zdravlje trpi?

Osećate li da vas jede ogorčenost i misao „kako svima drugima ide bolje nego vama“?

Osećate li se neispunjeno i neuspešno gde god da išli i šta god da radili?

Osećate li da ceo svoj život niste prepoznati za ono ko vi zaista jeste?

Ako su odgovori na ova pitanja DA, znajte da to ne mora da ostane tako dokle god dišete i postojite.

Sa ulaskom u Projektorsku grupu dobijate značajna i duboka znanja iz Human Design sistema (i šire) koja vam pomažu da iscrtate jasnu mapu vaših koraka, koji vas vraćaju nazad sebi i svojoj Esenciji. Uz podršku ostalih Projektora, dobija se neizmerno osnaživanje i hrabrost da istrajete u svom HD eksperimentu, a zapravo životu koji je dostojan vas i vaše energije.

Vrednosti Projektorske grupe:

1. ˝Easy is right.˝ – ˝Lagano je ispravno.˝

Zdrava i vredna informacija ulazi u vas s lakoćom, mentalno prisiljavanje na učenje je neprirodno. Dopustite li sebi uron u Human Design sistem s lakoćom, sve što je namenjeno da spoznate sešće na svoje mesto. Kad imate osećaj radosti i entuzijazma za upijanje dizajna, pružite si taj užitak i posmatrajte, učite, učestvujte u grupi. Kada osećate kako ne možete upijati jer ste „puni“, povucite se i negujte se jer ste ušli u integraciju. Ove faze su neodvojive i esencijalni dio vašeg putovanja.

Human Design nije sprint već maraton telesne, mentalne i emotivne transformacije koju prolazite. Strpljenje i integracija su seme, energetsko vođenje cvet, a uspeh miris naše aure.

2. ˝No blame, no shame, no guilt.˝ – ˝Nema prebacivanja, nema srama, nema krivice.˝

Projektorska grupa je prostor za dekondicioniranje od homogenizovanog uticaja odgoja, društva, okruženja i nametnutih pravila. Jedino što trebate poštovati su Strategija i unutrašnji Autoritet sa kojima praktično eksperimentišete. Individualni prolazak kroz proces, podržavanje energije grupe i deljenje kreiraju ovaj prostor. Vaš razvoj podstiče razvoj potencijala cele grupe, kao i slike sveta koju menjamo i projiciramo kroz slobodu autentičnog života.

3. ˝Recognize, see, create.˝ – ˝Prepoznaj, vidi, kreiraj.˝

˝Projektori su energetski vodiči i majstori sistema. Vi niste tu da (g)radite nego da vidite.˝ – Ra Uru Hu

Ovo je prva i jedinstvena grupa na ovim područjima vođena dvema intuitivnim Projektoricama – Ivom Belić i Marinom Majinski, koje žive svoj dizajn i univerzalizuju znanje iz iskustva na praktičan način.

Posvećena je isključivo Projektorima u svrhu pružanja prostora za duboki uron u Human Design sistem i utelovljenje svoje esencije. Kroz prepoznavanje i viđenje u sadašnjem trenutku vođeni ste na putu otkrivenja svoje prave prirode. Incijacijom u nevinu, zaigranu, negujuću i osnažujuću vitalnu energiju koja se prenosi na sve, otkrićete kako uteloviti svoj dizajn.

Vi zaslužujete odnose, okruženja i život koji odišu lepotom, harmonijom i obiljem energije koja vas neguje. Ovo je prostor gde može okusiti navedeno i posvetiti se svom majstorstvu. Projektori su prirodno radoznali, izrazito kreativni i podsticajni za ostale tipove kroz vođenje energije, kad i sami prepoznaju i praktikuju svoje talente.

Ukoliko osećate poziv za učestvovanjem, dobrodošli u inicijaciju majstora esencije gde stranci ne postoje jer smo svi deo jedne celine.

Još neke bitne informacije:

* Grupa se oformljava na jesen.

* Program se sastoji od 10 predavanja i tema, a toliko će biti i zoom susreta.

Napomena: Uslov za ulazak u grupu je osnovno tumačenje karte Human design kod Ive ili Marine.

Za više informacija o tačnom programu predavanja i ceni, budite slobodni da pišete u obrazac ispod.

Vidimo se!

Iva i Marina

Piši mi …