Marina Majinski

Uporedni pregled

Kada smo u odnosu sa bilo kim drugim preko puta nas jasno je da se dešava određena „hemija“, koja postavlja energetsku dinamiku među ljudima. Možemo je možda osetiti, ali ne i objasniti. 
 
Objašnjenje kako i zašto funkcioniše određeni odnos može pomoći obema stranama da se dostigne veliki nivo međusobnog razumevanja za različitosti, a sa druge strane da se podstakne zajednički rast i negovanje onog lepog u odnosu.
 
Kroz Human Design sistem ta hemija je opisana i vrlo jasno prikazana kroz vrata i kanale bodigrafa uporednog pregleda Vas i druge osobe.
 
Da, moguće je živeti ispunjene i lepe odnose sa drugim ljudima kada postoji pre svega duboko razumevanje onoga što nas čini međusobno različitim, a jedinstvenim. 

HD sistem nam pomaže da uvidimo da ništa što nam druga osoba „radi“ nije lično nego je stvar energije koja teče ili ne teče između nas. Sva težina u odnosima može biti zbog toga što se apsolutno sve shvata lično. Saznanja kroz uporedni pregled dva bodigrafa mogu doneti veliko OSLOBOĐENJE za obe osobe i doneti im lakoću.

Putanja uporednog pregleda:

Napomena: Uporedni pregled može biti rađen u bilo kojoj vrsti odnosa
nije limitiran samo na partnerske. 

Detalji konsultacija

HED AKADEMIJA


Upoznajte se sa
Platformom HED Akademije

This will close in 0 seconds